2 «nye» stjerner på laget

Bilde: Vår nye restaurantsjef Catrin Åberg

Vestlia Resort har i flere år vært kjent for god mat og den intime atmosfæren.  Nå styrkes laget med ny kjøkkensjef og restaurantsjef.

Erik Falk er ansatt som kjøkkensjef på Vestlia Resort. Erik har tidligere jobbet 2 sesonger som soussjef på Vestlia. Han overtar nå roret etter Mikael Alfredsson og vil videreføre og utvikle nye spennende matkonsepter.

Erik har bred erfaring fra restaurantdrift. De siste årene har han på sommeren drevet 2 restauranter i Smøgen, Lagergrens & Smøgens Gjestgiveri.Han har også erfaring fra ulike steder i Dalarna, Båstad, Åre og Vemdalen.

Catrin Åberg er ansatt som restaurantsjef. Tidligere har restauranten blitt drevet av våre hovmestere Gunnbjørg Harper og Ole Petter Pedersen. Nå styrkes laget med ytterligere en person.

Catrin har jobbet hos oss på Vestlia Resort en sesong tidligere. Da jobbet hun som hotellmedarbeider og har bistått i flere avdelinger gjennom perioden.

Catrin har en varriert og spennende bakgrunn. Etter 12 år som profesjonell jockey i utlandet valgte hun å «sadle om» og flytte tilbake til Sverige. Hun var i 2011 deltager i «Sveriges Mesterkokk» på TV4. Dette åpnet mange dører for henne. Catrin har blant annet vært kokk og kjøkkensjef i Smøgen. I tillegg har hun guidet vinturer rundt i Europa. Catrin har også undervist på vinmesser og utdannet restaurantpersonell i vinkunnskap.

Vi gleder oss til at gjestene får møte våre 2 «nye» og fantastiske kollegaer. Vi ønsker dem varmt velkommen.

 

HL
  Highland Lodge en kombinasjon av hotell og selveierleiligheter. Her får du høy kvalitet i et luksuriøst miljø, godt kjøkken, rikholdig vinkjeller, hotellets eget baker, spa, nytt treningsrom, komfortable leiligheter og restaurant, egen skistall og bod til hver leilighet.
Les mer
SONY DSC
Kanotur, brevandring, downhillsykling for store og små, stølbesøk, fiske er noe av det du kan gjøre på Geilo i sommer. For mer informasjon se her!
Les mer
Trening
Fitnessen vår er åpent hver dag hele høsten. Se her for mer informasjon om felles treningstimer.
Les mer
sokna-orgenvika21
Endelig er den nye veien mellom Sokna og Ørgenvika åpnet.  Animasjon av den nye veien 
Les mer
hostpafj_p
I år også har vi Happy Summer her på Vesltia. Bo i våre flotte suiter for kr. 5900,- for en uke inkludert frokost for inntil 4 personer.
Les mer
077ab55046ce80eaf9a3ddea999597ca_L
Bilde: Vår nye restaurantsjef Catrin Åberg Vestlia Resort har i flere år vært kjent for god mat og den intime atmosfæren.  Nå styrkes laget med ny kjøkkensjef og restaurantsjef.
Les mer
2fa67f482133f1c934235b73c2a03954_L
Vestlia Resort har vunnet World Travel Award som «Norways leading resort»! Det er en stor glede for oss å kunne meddele at Vestlia Resort ble kåret til «Norways leading resort» av World Travel Award.  Dette er andre året på rad Vestlia Resort stikker av med den gjeve prisen.
Les mer