Høstferie


Opplev og utforsk fjellet om høsten. Den klare luften, den magiske naturen og høstsolen gjør Geilo til det perfekte feriestedet med fantastiske muligheter for å gjøre noe nytt og spennende. Fjellet tilbyr høydepark, ridning, rafting, downhillsykling, sykkelbaner, fotballgolf for hele familien, spektakulære fjellturer, flotte nasjonalparkopplevelser og mye, mye mer.

Du kan også tilbringe høstferien inne:  Prøv familiebadet på hele 750 kvm med svømme-/aktivitetsbasseng, barnebasseng, boblebad – her er også fjellets lengste vannsklie, som går fra fjerde etasje og inn i bassenget i første. I underetasjen finner du bowlinghallen med 8 baner, der kan familien kan kose seg etter en lang dag i fjellet. Lekeland med sklier, labyrint, ballbinge m.m. gjør oppholdet til en glede, også for de minste.

Når uteaktivitetene er gjennomført, venter også vår lekre spaavdeling på deg med kvalifiserte terapeuter, et deilig basseng for voksne, steamrom og en velutstyrt fitnessavdeling. Inngang gjester kr 100 per person per dag m/badekåpe. Pris for ikke-boende gjester er kr 350,-.

Når høstmørket senker seg venter bugnende bord med de lekreste retter, og peiskos og hygge i vår lune lounge. Det er hva vi kaller en praktfull høstferie!

Hjertelig velkommen til Vestlia i høstferien!

 • Begrenset antall familierom.

Det er lurt å booke spabehandlingen i god tid før du kommer opp. Dette kan enkelt gjøres på nett.


Høstferiepakken koster kun kr 1.990 pr. døgn for 2 voksne og 2 barn i standard familierom med frokost og middag inkludert.

Oppgradering til suite med 1 soverom: 500,- pr. døgn

Oppgradering til suite med 2 soverom: 1000,- pr. døgn

Pris for ekstra barn: 0-4 år gratis. 5-15 år kr 475,- med frokost og middag pr døgn


   • Overnatting i våre standard familierom
   • Vestlias frokostbuffet og middag
   • Gratis inngang til Vestlia Fitness
   • Gratis inngang til vårt nye Eventyrbad
   • Gratis parkering