Bryllup på Vestlia

Bryllup på Vestlia Resort

Vestlia Resort ligger i vakre omgivelser på Geilo – med storslagen utsikt over Ustedalsfjorden og Hallingskarvet. Hotellet, et av Norges flotteste fjellresorts, er den perfekte ramme for deres bryllup! Her finner dere lekre rom og penthouse, et nydelig SPA, den vakre Kai Fjell-salen, Vestliahallen og flere andre unike selskapslokaler som kan benyttes til deres spesielle dag. Vårt personale vil sørge for omtenksom service og gjennomføring av deres bryllup.

Stilfulle bryllupslokaler på Geilo

Våre bryllupslokaler er som ment for de magiske og uforglemmelige øyeblikkene. Vestlia Resorts beliggenhet er midtpunktet i naturen på Geilo. Opplev den første av mange lykkelige dager som ektepar i naturens egne omgivelser og i romantiske og autentiske bryllupslokaler.

Det er ingen tilfeldighet at stadig flere ønsker å feire bryllup på fjellet. Vår unike Kai Fjell-sal med unike malerier av Kai Fjell, storslagen utsikt og med runde bord til 130 personer, vil det garantert bli et perfekt bryllup.

Med tanke på hvor mye naturen spiller inn på den totale stemningen for et vakkert bryllup, er det ingen tilfeldighet at flere og flere velger fjell og skoger som destinasjon for bryllupsfeiringen.

Vi på Vestlia Resort tror på teorien om at naturen vekker forkjærligheten for det opprinnelige hos nordmenn. Naturen har spilt – og spiller fortsatt – en stor rolle i Norge.

Skreddersydde bryllupslokaler

Vi vet hvor viktig bryllupsdagen er, og ønsker å bistå så langt vi kan til en vellykket feiring. Vi tilpasser og skreddersyr deres ønsker for bryllupslokaler og kan med mange års erfaring stille med det meste for å sikre en koselig og minnerik bryllupsfeiring. Dersom dere ønsker at vi håndterer bevertningen kan vi stille med en rikholdig gourmetmeny som garantert vil falle i smak.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi arrangerer bryllup på Vestlia Resort.

Kontakt alexander@vestlia.no for en visningstur. Vi spanderer en natt med frokost – gratis.