Stilfulle bryllupslokaler på Geilo

Våre bryllupslokaler er som ment for de magiske og uforglemmelige øyeblikkene. Vestlia Resorts beliggenhet er som midtpunktet for naturen på Geilo. Opplev den første av mange lykkelige dager som ektepar i naturlige omgivelser og i romantiske og autentiske bryllupslokaler.

Ingen tilfeldigheter at flere ønsker bryllupslokaler på fjellet. Se Kai Fjell-linken for bilder og små utdypninger om kunstverkene som henger på veggene.

Med tanke på hvor mye naturen spiller inn på den totale stemningen for et vakkert bryllup, er det ingen tilfeldighet at flere og flere velger fjell og skoger som destinasjon for bryllupsfeiringen.

Vi på Vestlia Resort tror på teorien om at naturen vekker forkjærligheten til det opprinnelige hos nordmenn. Naturen har spilt – og spiller fortsatt – en stor rolle i Norge.

Skreddersydde bryllupslokaler

Vi vet hvor viktig bryllupsdagen er, og ønsker å bistå så langt vi kan til en vellykket feiring i våre bryllupslokaler. Vi tilpasser og skreddersyr deres ønsker, og kan med mange års erfaring stille med det meste som er nødvendig for å sikre en koselig og minnerik bryllupsfeiring. Dersom dere ønsker at vi håndterer bevertningen leverer vi en rikholdig gourmetmeny som garantert vil falle i smak.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker mer informasjon om våre bryllupslokaler. Velkommen til oss på visningsopphold, vi spanderer en overnatting med frokost – helt gratis.