Sommer og høst

Den flotte norske fjellnaturen finner du på Geilo, med Hardangervidda og Hallingskarvet som nærmeste naboer. Naturen rundt Geilo byr på langstrakte vidder og mektige fjell. På godt merkede stier og turveier kan du gå turer til fots, i skogsterreng og på høyfjellet. Ta gjerne med fiskestang, da det er mange større og mindre vann i området. Du kan også delta på brevandring, elgsafari, hesteridning eller besøke en av stølene. Like ved hotellet ligger også Geilo sommerpark.

I Geilo Sommerpark er det aktiviteter for hele familien; lekestativer, høydepark, sykkelpark, stolheis, samt sykkel- og kanoutleie.

For flere aktiviteter klikk her

Høydepark for store og små

I hjertet av Geilo Sommerpark ligger høydeparken. Med sele og karabinkrok kan du slenge deg og balansere fra tre til tre i forskjellige vanskelighetsgrader. Høydeparken har 31 ulike elementer, alt fra trapeser, stiger, tunneler, tarzanslynger,klatrenett og andre spennende hindringer.

Ved siden av den store høydeparken, ligger Trollparken, en høydepark for de minste. Denne har egen barnesele der barnet hele tiden er koblet til vaieren og barna kan leke seg gjennom 12 ulike elementer.

Nasjonalparkutsikten

Stolheisen går hver dag opp til Nasjonalparkutsikten, Geilos beste utsiktspunkt! Her får du informasjon om de to nasjonalparkene Hardangervidda og Hallingskarvet, som omkranser Geilo, samt Geilos status som nasjonalparklandsby. Nasjonalparkutsikten er også et flott utgangspunkt for videre turer innover fjellet.

Downhillsykling

n av Geilolias mest populære aktiviteter i sommerparken. I Geilolias sykkelpark finner du utfordrende og morsomme løyper som passer for både nybegynnere og viderekomne syklister. Geilolia har utleie av downhillsykkel og beskyttelse. Et eget sykkelverksted og butikk plassert ved bunnen av stolheisen.

Les mer om downhillsykling i Geilo Sommerpark.

Sykkel og kano

Geilo Sommerpark har også terrengsykler til utleie. Disse passer utmerket til Rallarvegen og Ustedalsfjorden Rundt. For de som ønsker å padle på Ustedalsfjorden, finnes det kanoer til utleie.

Priser Geilo Sommerpark

Høydeparken: kr 245 pr person.

Trollparken: kr 145 pr person.

Stolheis: kr 55 for voksen / kr 35 for barn / kr 225 for dagskort

Downhillsykkel: kr 750 for en dag inkl. beskyttelse og heiskort.

Åpningstider

Hver dag fra 29. juni til 18. august fra kl. 11:00 – 16:00. Alle helger utover høsten, kl. 11:00 – 16:00. I høstferien, 28. september til 6. oktober er det åpent hver dag mellom kl. 11:00 -16:00.

Les mer om Geilo Sommerpark.

I Geilo Sommerpark finner du også ulike gratis aktiviteter som kubbespill, lekepark for barna og slakk line. I Geilolias Sommerrestaurant kan du kjøpe kioskvarer og nyte en kopp kaffe eller velsmakende lunsjrett.

Vil du gjøre ferien ekstra unik kan du leie en av de to temahytttene, LEGOhytta eller Donaldhytta.