Vinter

Vestlia Resort har en fantastisk ski in ski out beliggenhet, like ved Geilolia Skisenter og med flotte langrennsløyper like utenfor døren. Rundt Ustedalsfjorden finner du preparerte langrennsløyper og det er også mulig å ta stolheisen til toppen og gå innover langstrakte vidder. Hotellet har en stor skistall for gjestene. Med direkte tilgang fra hotellet setter du fra deg inneskoene og tar på deg skiutstyret uten å måtte gå ut og hente det først. Når du er ferdig for dagen, setter du bare fra deg utstyret igjen og går rett inn i hotellet.

Geilolia Skisenter har skiskole, skiutleie, barnehage hvor du kan bestille barnepass – se mer info om Trollklubben her… , egne barneområder, snowboard- og jibbepark og mange fine alpinbakker for alle nivå. Fra Geilolia Skisenter har du direkte forbindelse med en 6-seters stolheis til Kikutheisene. Her finnes flere heiser og løyper fra toppen av Bjødnahovda på Kikut, 1078 moh, og en egen barnebakke med transportbånd for de aller minste.

I samarbeid med Geilolia Skisenter tilbyr vi totalpakker for bedrifter og grupper, med skileie, heiskort og aktiviteter/konkurranser. I tillegg tilbyr vi muligheter for både utelunsj og middagsarrangementer. Se webkamera bilder fra Geilo

Se Løypekart

vinter_p