Skipark

Geilo Snow Parks har et bredt spekter av parker og element for nybegynnere og eksperter både på ski og snowboard. Med 3 park arenaer, tilbyr vi grønne, blå, røde og svarte hopp, rails, bonks, boxes, spines, big air bags og mye, mye mer.

Havsdalen Blå park

Fugleleiken park er plassert ved Fugleleiken stolheis.
Denne parken er for de mer erfarne «riders».Den inneholder bare røde og sorte park elementer.
Parken begynner med muligheten til å velge en rail linje som går nedover musikkbakken,  medmange forskjellige bokser og rails, shoot-outs og gap rails. Hopplinjen består av 3 kickere som strekker seg fra 10 – 12 og en 80 meter quarterpipe . En stor wallride avslutter denne linjen, og gir mange kule muligheter for å avslutte runnet.

Geilo skisenter hovedpark (Geilolia)

I denne parken finner man elementer for alle nivåer.

Fra starten av denne 400m lange parken finner du blå og røde elementer med mange alternative linjer. Det er 3 stk blå hopp (4-6 meter) og ulike enkle bokser og bonks i den blå linjen.Den rød linjen består av 2 stk hopp i størrelse 8 og 10 meter og ulike rails og bonks.
For de mer erfarne kjørere er det en svart linje (tilkomst fra Randiløypa) med 2 stk store konkurranse-størrelse hopp på 14-16 meter og noen vanskelige rails/bonks. Parken avslutter med en enkel grønn linje med 3 små table-top hopp og en nybegynnere boks. Den grønne linjen er også tilgjengelig fra Trollheisen.

Les mer om Geilo Snow Parks

Slaatta

På Slaatta finnes parken for junior og nybegynner i alle aldre. Her er det et godt utvalg av mindre hopp og rails med varierende vansklighetsgrad, hovedsakelig lettere elementer.
PVC tubes, banan rail og bokser er noen av rail elementerne på Slaatta. Ved barneheisen finner dere og «minihopp» og mindre PVC tubes for de aldre minste «Jibberne».

Se her for mer informasjon om Slaatta sin snowpark.

Kikutheisen

Den nye Blåparken gir spenning for alle nivåer, men er hovedsakelig tilegnet de unge og håpefulle som ønsker å lære seg å kjøre park.Hele 1000 meter med moro. Her kan man utfordre seg selv og ens kunnskaper – på en trygg måte.Blåparken i Guroløypa er ny med to linjer. En linje med korte rails og bokser og en linje med lengre rails og rør.