Høyfjellskonferanse på Geilo – midt i uka

Pål Wollan

FOT I BAKKEN skreddersyr events og konferanser for ulike firma på destinasjoner over hele landet. Prosjektleder Pål Wollan mener Geilo ikke bare et attraktivt alternativ for ulike arrangement – det er selve Alternativet! I tillegg påstår han at fjellbygdas gjestfrihet gir arrangementene en ekstra dimensjon.

Det er på Geilo det skjer – hele året! Har finner du alt du trenger for en vellykket konferanse, et faglig seminar, kick-off for flere enn salgsavdelingen, problemløsende samlinger for hele bedriften – både faglig og sosialt. De siste årene har hotell- og opplevelsesbransjen på Geilo spesialisert seg på å legge til rette for optimale møter kombinert med opplevelser ute i naturen.

‹‹Det er ofte et ønske fra våre kunder om å finne en balanse mellom det faglige og ulike aktiviteter. Sånn sett er Geilo en unik destinasjon. Resultatet er en helt spesiell atmosfære som legger grunnlaget for å kunne skape tettere relasjoner innad i bedriften››, mener Wollan.

Serious fun

Pål Wollan og resten av teamet i FOT I BAKKEN prøver hele tiden å se den enkelte kundes behov.

‹‹Det vi ser med en destinasjon som Geilo, er at de blir tatt med tilbake til naturen og noe opprinnelig. Fokuset blir mer på gode opplevelser, frisk luft og kortreist mat. Fjelluften og roen gjør rett og slett noe med deltagerne. Dette er en tydelig trend som bare blir større og større i markedet››.

Skiing at Kikut view to Geilo

Beliggenheten midt mellom Øst- og Vestlandet er naturligvis en fordel. Nasjonale samlinger kan bruke Geilo som et knutepunkt, med Bergensbanen som en naturlig partner for den siste delen av reisen.

‹‹Geilo er et lite reisemål der man av naturlige grunner holdes mer samlet som flokk, enn det man ville ha gjort i en storby. Det blir veldig sosialt og det er med på å bygge en god kultur i bedriften.  Geilo holder et høyt servicenivå og fjellbygda gir absolutt sine gjester det lille ekstra. Aktivitetsselskapene skreddersyr opplegg som passer til hver enkelt gruppe, og tar kundene med på råd når de planlegger opplevelsesdelen av samlingen.››

Hvor ellers finner du kombinasjonen av gourmetmat, høyfjell (den friske luften er en del av pakken), profesjonelle arrangører for alt fra to til 600 deltagere, serviceinnstilt betjening på noen av landets flotteste hoteller, opplevelser du garantert ikke finner andre steder, samt en unik beliggenhet der øst møter vest – og motsatt? Geilo er stedet – hele året!