Påskeferie på Geilo

paaske1

I påsken er det mye gøy som skjer både på hotellet og på Geilo! Vi har eget program med underholdning, leker og mye gøy for både små og store. Og alt ligger til rette for et topp påskeferie på fjellet…

Fantastisk aktivitetstilbud

Vestlia Resort ligger ski in ski out til Geilolia Skisenter med et flott skitilbud til hele familien! Her har du løyper for alle nivå, jibbe- og snowboard park, barnebakker og egne barneheiser, lekepark, høydepark, Trollklubben Barnehage hvor du kan kjøpe barnepass for de minste, skiskole og skiutleie. Like utenfor døren finner du også fine langrennsløyper, både rundt Ustedalsfjorden og oppe i de flotte fjellene. Vi kan garantere at vi har aktiviteter som passer for alle i familien!

Påskeferie på Norges beste fjellhotell

Vestlia Resort er et eksklusivt fjellresort med lodge stil, og innredet av den anerkjente interiørarkitekten Helene Hennie. Vi har alt du trenger i nærheten av hvor enn du måtte befinne deg. Du vil føle at vi har tatt høyde for den minste detalj for vellykket påskeferie for deg og dine nærmeste. Når dere ønsker å ta en pust i bakken etter en innholdsrik og spennende dag i snøen, kan det være behagelig å sette seg tilrette foran peisen med påskeegget og bare nyte stemningen.

Velkommen til en herlig påskeferie på Geilo!

Tlf. 32 08 72 00 eller  mail@vestlia.no

Dobbeltrom:

Fra kr 770,- per person per natt.

Barn bor gratis på rom med voksen i perioden fredag 27. mars til torsdag 1. april.

Totalt for 2 voksne og et eller to barn kr. 7700,- fra fredag til onsdag. 

Pris for påskeferie inkluderer

  • Overnatting i Standard dobbeltrom
  • Vestlias frokostbuffé
  • Fri inngang i Vestlia Fitness (Hele påskeferien)
  • Innendørs parkering
  • Fri adgang i vårt nye familiebad

SEND FORESPØRSEL