Vinterferie på Geilo

_MG_1748.CR2

Har du vurdert å tilbringe vinterferien din hos oss?

Vestlia Resort har en fantastisk beliggenhet rett ved skibakkene, og med tilknytning til alle heissystemene på Geilo. Er du alpinfrelst, spenn på deg skiene og kast deg ut i bakkene. Er langrenn din sport, så starter løypene rett utenfor døren, og sporene tar deg gjennom det vakreste høyfjellslandskap. Vi har alt det vinteren har å by på, og kan garantere deg en spennende vinterferie!

Eksklusivt og stilrent lodgehotell

Vårt resort er innredet av den anerkjente interiørarkitekten Helene Hennie, ment for at du skal kunne nyte vinterferien med dine nærmeste. Vi har tatt høyde for å integrere alle nødvendige fasiliteter som kreves for å kynne nyte vinterferien til det fulle. Du vil ta del i et av de beste fjellhotellene Norge har å by på. Og vi er svært opptatt av å strekke oss litt lenger for de magiske øyeblikkene.

Vinterferie med mye innekos

Når uteaktivitetene er gjennomført venter vår 1000 kvm lekre SPA avdeling på deg. Her er det topp kvalifiserte terapeuter, basseng, steamrom og velutstyrt fitnessavdeling.

Når vintermørket senker seg etter en dag fylt med aktiviteter, så venter bugnende bord med de lekreste retter, peiskos og hygge i vår lune lounge. Det er hva vi kaller en praktfull vinterferie.

Dobbeltrom, fra kr 6335,- per person for hele vinterferien (7dagers opphold)

Pris for vinterferie inkluderer:

  • Overnatting i Standard dobbeltrom
  • Vestlias frokostbuffé
  • Fri inngang i Vestlia Fitness
  • Oppgradering Suite kr 500,- per natt.
  • Innendørs parkering
  • Fri adgang i vårt nye familiebad

Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre tilbud for vinterferie!

SEND FORESPØRSEL