Eksklusiv nyttårsfeiring

Eksklusiv nyttårsfeiring i Penthouse-leilighet

Ønsker du nyttårsfeiring i de flotteste penthousene i fjell-Norge? Da har du kommet til rett plass.

Leiligheten Hamsun har 3 soverom, alle med eget bad, felles badstue, kjøkken, spisestue, to terrasser og stor stue. Hamsun er på hele 200 kvadratmeter. Hva med privat nyttårsfeiring her med middag lagd av egen kokk, servert av egen servitør?

Leiligheten Victoria er på 150 kvadratmeter med 4 soverom,2 bad, felles badstue, kjøkken, spisestue og stue med egen peis.

August er også på hele 150 kvm med fire soverom, alle med eget bad og felles badstue, kjøkken, spisestue og stue med peis.

Alle disse ligger i vår spafløy, og det er bare å ta heisen ned i vårt koselige spa.

Pris for nyttårsfeiring i en av disse leilighetene får du på forespørsel.

I desember 2014 sto det klart 46 nye dobbeltrom og 42 nye familiesuiter med fra 54, 81 og 120 kvadratmeter boareal til den største på hele 170 kvadratmeter. Alle leilighetene har fra ett til fire soverom, noen med ekstra sovesofa, kjøkken, og alle med balkong. Du kan velge å bo med mat inkludert eller bo med frokost i våre suiter, da inngår selvsagt sengetøy, håndklær og sluttvask. Selvhushold er kun tilrettelagt i en del leiligheter i bestemte perioder.

Det skjer mye annet også; for å binde sammen de nye byggene og det eksisterende bygget har vi satt opp en ny og stor resepsjon på hele 300 kvadratmeter i laftet tømmer. Her er det ski in og ski out. Fem meter fra alpinbakken ligger også vår nye store skistall, selvsagt med låsbare skap.

Vi har bygget ut restauranten med 150 nye sitteplasser, nytt kjøkken og buffetområde. Det blir preparert fra slalombakken helt inn i resepsjonen og afterskien. Du trenger heller ikke være redd for at bilen er full av snø om vinteren. 200 parkeringsplasser under tak står og venter på deg.

Be om pris på våre 3 store Penthouse-leiligheter

    • Overnatting i Penthouse
    • Heis direkte til vårt Spa