• Spa Vestlia

Luksusweekend

Luksusweekend med ettertrykk på «luksus»

Ønsker dere å ha en ekstra råflott weekend eller uke på fjellet?
Book en av våre 4 store Penthouse-suiter fra 160 m2 til 200 m2, 3 av dem ligger i vår toppetasje og har heis rett ned i Spa- & velværeavdelingen for voksne – den siste ligger i den nye fløyen.

Du velger selv om du vil ha halv- eller helpensjon i pensjonsprisen. Inkluderer også badekåpe, tøfler, gratis inngang i familiebadet og spa- & treningssenteret. Det er et Penthouse-tillegg per døgn på disse Penthouse-leilighetene.

Ønsker dere egen kokk, servitør, champagne og blomster ved ankomst eller annet, kan vi arrangere dette også.

Vi henter deg på togstasjonen, på landingsplassen for helikopter 300 m fra Vestlia Resort eller du kan parkere i vår nye underjordiske parkeringsanlegg.

Bare spør oss om aktiviteter.

Velkommen til en luksusweekend på Vestlia Resort.

I desember 2014 sto det klart 46 nye dobbeltrom og 42 nye familiesuiter med fra 54, 81 og 120 kvadratmeter boareal til den største på hele 170 kvadratmeter. Alle leilighetene har fra ett til fire soverom, noen med ekstra sovesofa, kjøkken, og alle med balkong. Du kan velge å bo med mat inkludert eller bo med frokost i våre suiter, da inngår selvsagt sengetøy, håndklær og sluttvask. Selvhushold er kun tilrettelagt i en del leiligheter i bestemte perioder.

Det skjer mye annet også; for å binde sammen de nye byggene og det eksisterende bygget har vi satt opp en ny og stor resepsjon på hele 300 kvadratmeter i laftet tømmer. Her er det ski in og ski out. Fem meter fra alpinbakken ligger også vår nye store skistall, selvsagt med låsbare skap.

Vi har bygget ut restauranten med 150 nye sitteplasser, nytt kjøkken og buffetområde. Det blir preparert fra slalombakken helt inn i resepsjonen og afterskien. Du trenger heller ikke være redd for at bilen er full av snø om vinteren. 200 parkeringsplasser under tak står og venter på deg.

Velkommen til luksusweekend på Vestlia Resort

    • Halv- eller helpensjon
    • Vestlias Frokostbuffet
    • Gratis adgang i Vestlia Spa, treningsstudio og Fitness
    • Velkommen til luksusweekend på Vestlia Resort, parkering i P-hus og gratis internett