Påskeferie

Påskeferie på Vestlia betyr mye gøy både på hotellet og på Geilo! Vi har eget program med underholdning, leker og mye moro for små og store. Påskeferien er kanskje årets mest populære ferieperiode – vær rask med å booke påsken for 2018 før det blir fullt!

Fantastisk aktivitetstilbud

Vestlia Resort ligger ski in/ski out til Vestlia! Her har du løyper for alle nivåer, jibbe- og snowboardpark, barnebakker med egne barneheiser, lekepark, høydepark, Trollklubben Barnehage (barnepass for de minste), skiskole og skiutleie. Like utenfor døren finner du også fine langrennsløyper, både rundt Ustedalsfjorden og oppe i de flotte fjellene. Vi kan garantere at vi har aktiviteter som passer for alle i familien!

Påskeferie på Norges beste fjellhotell

Vestlia Resort er et eksklusivt fjellresort innredet av den anerkjente interiørarkitekten Helene Hennie. Når dere ønsker å ta en pust i bakken etter en innholdsrik og spennende dag i snøen, kan det være behagelig å sette seg til rette foran peisen med påskeegget og bare nyte stemningen. Ellers venter flere innendørsaktiviteter, som bowling, bading i Eventyrbadet, lekeland for de minste og spa for de voksne.

Velkommen til en herlig påskeferie på Geilo!

For deg som vil sette av litt tid til spa, anbefaler vi å booke behandlinger i god tid. Dette kan du enkelt gjøre på shop.vestlia.no. Inngang gjester kr 100 per person per dag m/badekåpe. Booker du spabehandling, er inngang inkludert.

Ønsker du å oppgradere oppholdet til en suite eller penthouse?

Kontakt oss for priser og kapasitet. Vi har suiter for 2-4 personer og leiligheter til mellom 4 og 10 personer med ekstrasenger/sovesofa.

Pris kun på forespørsel.

Be om pris i påskeferien på blant annet:

   • Standard dobbeltrom, suiter eller i våre leiligheter
   • Vestlias frokostbuffet eller med middag inkludert
   • Fri inngang i Vestlias treningssenter og nye badeland
   • Parkering
   • Fri adgang i vårt nye flotte Eventyrbad