Påskeferie

Påskeferie er kanskje årets mest populære ferieperiode – vær rask med og booke påsken for 2017 før det blir fullt.

Bestill drømmepåsken din nå! Påskeferie på Vestlia betyr mye gøy som skjer både på hotellet og på Geilo! Vi har eget program med underholdning, leker og mye gøy for både små og store. Og alt ligger til rette for et topp påskeferie på fjellet…Skal du sikre deg plass i påsken 2017, anbefaler vi å bestille rom snarest.

Fantastisk aktivitetstilbud

Vestlia Resort ligger ski in/ski out til Geilolia Skisenter med et flott skitilbud til hele familien! Her har du løyper for alle nivå, jibbe- og snowboardpark, barnebakker og egne barneheiser, lekepark, høydepark, Trollklubben Barnehage hvor du kan kjøpe barnepass for de minste, skiskole og skiutleie. Like utenfor døren finner du også fine langrennsløyper, både rundt Ustedalsfjorden og oppe i de flotte fjellene. Vi kan garantere at vi har aktiviteter som passer for alle i familien!

Påskeferie på Norges beste fjellhotell

Vestlia Resort er et eksklusivt fjellresort i lodge-stil, og er innredet av den anerkjente interiørarkitekten Helene Hennie. Vestlia Resort ligger sentralt til og vi har alt du trenger i nærheten. Du vil føle at vi har tatt høyde for den minste detalj for vellykket påskeferie for deg og dine nærmeste. Når dere ønsker å ta en pust i bakken etter en innholdsrik og spennende dag i snøen, kan det være behagelig å sette seg til rette foran peisen med påskeegget og bare nyte stemningen.

Velkommen til en herlig påskeferie på Geilo!

Ønsker du å oppgradere oppholdet til en suite eller penthouse?

Kontakt oss for priser og kapasitet. Vi har suiter for 2-4 personer og leiligheter til mellom 4 og 10 personer med ekstrasenger/sovesofa.

Pris kun på forespørsel.

I påsken har vi tilgjengelig opphold fra 09. – 12.april, og fra 12.april – 16.april eventuelt 17.april.

Be om pris i påskeferien på blant annet:

   • Standard dobbeltrom, suiter eller i våre leiligheter
   • Vestlias frokostbuffet eller med middag inkludert
   • Fri inngang i Vestlia sitt treningssenter og nye badeland
   • Parkering
   • Fri adgang i vårt nye flotte Eventyrbad