Påskeferie

FYLLER SEG OPP….VÆR RASK.

BOOK drømmepåsken din nå! I påsken er det mye gøy som skjer både på hotellet og på Geilo! Vi har eget program med underholdning, leker og mye gøy for både små og store. Og alt ligger til rette for et topp påskeferie på fjellet…

Fantastisk aktivitetstilbud

Vestlia Resort ligger ski in ski out til Geilolia Skisenter med et flott skitilbud til hele familien! Her har du løyper for alle nivå, jibbe- og snowboard park, barnebakker og egne barneheiser, lekepark, høydepark, Trollklubben Barnehage hvor du kan kjøpe barnepass for de minste, skiskole og skiutleie. Like utenfor døren finner du også fine langrennsløyper, både rundt Ustedalsfjorden og oppe i de flotte fjellene. Vi kan garantere at vi har aktiviteter som passer for alle i familien!

Påskeferie på Norges beste fjellhotell

Vestlia Resort er et eksklusivt fjellresort med lodge stil, og innredet av den anerkjente interiørarkitekten Helene Hennie. Vi har alt du trenger i nærheten av hvor enn du måtte befinne deg. Du vil føle at vi har tatt høyde for den minste detalj for vellykket påskeferie for deg og dine nærmeste. Når dere ønsker å ta en pust i bakken etter en innholdsrik og spennende dag i snøen, kan det være behagelig å sette seg tilrette foran peisen med påskeegget og bare nyte stemningen.

Velkommen til en herlig påskeferie på Geilo!

Ønsker du å oppgradere oppholdet til en suite eller Penthouse leilighet?

  • Oppgradering Suite kr 500,- per natt. 2 til 4 pers.
  • Oppgradering til leilighet 120 m2 kr 1500 pr natt. 6-8 pers.
  • Oppgradering til leilighet 160 m2 kr 1500 pr natt. 6 til 10 pers.

Ønsker du bo med SELVHUSHOLD inkl sengetøy, håndklær og sluttrengjøring inkludert? Be om priser på 4, 6 og 8 mannsleiligheter ( flere med sovesofa i tillegg)

Standard dobbeltrom fra 27.mars til 1.april.

Fra kr 995,- per person per natt med frokost og middag i std,dbl.rom.

Be om pris i dbl.rom, suite eller leilighet

Prisen over for påskeferien inkluderer

  • Overnatting i Standard dobbeltrom
  • Vestlias frokostbuffé
  • Fri inngang i Vestlia Fitness
  • Parkering
  • Fri adgang i vårt nye flotte Eventyrbad

Vi har også flotte selvhusholds leiligheter. Kontakt oss for pris.