Skiweekend i ny leilighet

Book leilighet med kjøkken for ditt neste skiopphold nå.

Vestlia Resort har fantastisk og unik beliggenhet 10 meter fra skibakkene og Geilo Skisenter, og med tilknytning til de andre heissystemene på Geilo.

Reisen til Geilo er enkel, kommer dere med tog henter vi dere på stasjonen. Kommer dere med bil, er det bare å benytte vår nye innendørs parkering.

SELVHUSHOLDS-LEILIGHETER. Bo i egen leilighet med kjøkken og klar deg selv.

Bo i en av våre selvhusholds-leiligheter og klar deg selv. De har ikke bare kjøkken; det finnes også alt av utstyr på kjøkkenet, fin spiseplass og alle leilighetene har store balkonger. Vi stiller med sengetøy, håndklær og tar oss av sluttvasken for deg.

Forbered deg på en helg fylt av snø, kos og velvære.

Pris per leilighet med kjøkken gis ved forespørsel.

Velkommen til Vestlia Resort og Geilo!

Geilo og Hol kommune er det perfekte sted for langrenn. Til sammen byr vi på 550 kilometer preparerte langrennsløyper i skogs- og fjellterreng. En del av løypene er lysløyper. Velg mellom flotte høyfjellsløyper, eller koselige løyper i skogen. På Geilo.no finner du nyttig informasjon for deg som er glad i å gå langrenn; forslag til turer på opptil 30 kilometer, turer med barn, oversikt over serveringshytter i løypenettet, smøretips og oppdatert oversikt over preparerte løyper.

Det er ingen tvil om at Geilo er en av Norges absolutt beste skidestinasjoner, med et unikt tilbud til både alpinister, jibbere, og snowboardentusiaster. Her er parker og arenaer tilpasset alle nivå. Hele 40 nedfarter finnes det å boltre seg i, med alt fra svarte løyper til barnebakker. Geilo er kjent som en familievennlig destinasjon og i de ulike skiarenaene finner du gode barneområder. Skibakkene på Geilo er fordelt på to sider av sentrum, og man kan enkelt ta skibussen mellom de ulike stedene. På Geilo finner du ekte skiglede hvor barna er i fokus. Geilo Skiheiser består av tre selskap; Geilo Skisenter, Kikutheisen og Slaatta Skisenter.

Bo med selvhushold

Ny leilighet med kjøkken for 4 personer.

Ny leilighet med kjøkken  for 6 personer.

Priser gis ut ved forespørsel.

  • Helgeopphold eller søndag-fredag
  • Sengetøy og fullt utstyrt kjøkken
  • Rabaterte priser for inngang i familiebadet og fitness
  • Balkong
  • Innendørs parkering