HØSTENS HAPPENING – TARA-WEEKEND!

Unni kommer – kommer du?

Fredag  12 oktober til søndag 14 oktober fyller magasinet Tara i kjent stil opp Vestlia Resort. I år er det sjette gang det skjer, og vi lover fullt trøkk fra startskuddet går. Foruten yoga, vinsmaking, fjellturer, SPA og mye-mye mer, gjentar vi fjorårets suksess og kårer Årets modigste kvinne lørdag kveld.  

Men allerede fredag kveld skjer dette:
Unni Lindell lanserer sin nye krimbok til høsten og Tara-weekend  på Vestlia blir ett av de første stedene hun møter leserne sine. Denne gangen har Unni forsvunnet inn i en verden av dype skoger og en mann som sender ut en drone og ser en enslig kvinne i et lite telt. Selv ville krimdronninga aldri overnattet alene i en skog, i det hele tatt er ikke friluftsliv det hun setter øverst på lista. Det er livsfarlig, ler hun. 

Hva har inspirert Norges ukronede krimdronning denne gangen? Hva har hun lagt vekt på? Hvordan skaper hun plottet og figurene sine? Hva synes Unni selv er spennende – hun går jo for å være en av de mest lettskremte krimdronninger som finnes i denne verdenen…

 Fredag kveld, den 12 oktober, etter at mørket har senket seg, er det duket for et spennende og ikke minst ganske så morsomt forfattermøte i selveste Vestliahallen på Tara-weekend. Sammen med Unni Lindell blir det fest og underholdning!

Vi fyller opp Vestlia Resort på Geilo med glade damer fra fredag 12. oktober til søndag 14. oktober 2018.

Sjekk ut reportasjoen fra Taraweekend 2017 HER.

12. – 14. oktober 2018!

Priser når 2 personer deler dobbeltrom eller 3/4/6/8 deler suite eller leilighet.

Prisen inkluderer: Rom, 2 x frokost, 2 x middag, yoga, bootcamp, alle foredrag og underholdning.

Depositum på 1000 kr betales ved påmelding, resten ved utsjekking 14. oktober.

Husk: Skal du være med på Champagne- eller vinkurs? Meld deg på ved påmelding. Kun kr 200,- per person per kurs.

Spørsmål? Kontakt mail@vestlia.no