Vinterferie på Geilo

Book Vinterferien uke 8 eller uke 9 nå!

VÆR RASK. BÅDE UKE 8 OG UKE 9 FYLLER SEG OPP.

Vestlia Resort har en fantastisk beliggenhet 10 meter fra skibakkene, og med tilknytning tilalle heissystemene på Geilo. Er du alpinfrelst, spenn på deg skiene og kast deg ut i bakkene. Er langrenn din sport, så starter løypene rett utenfor døren, og sporene tar deg gjennom det vakreste høyfjellslandskap. Vi har alt det vinteren har å by på, og kan garantere deg en spennende vinterferie!

Bo i selvhusholds leiligheter med fullt utstyrt kjøkken i vinterferien uke 8 og 9.

Pris i firemannsleilighet fra kr 12900 for en uke. Søndag – onsdag fra kr 7900 og onsdag til søndag i vinterferien fra kr 9900. Inkludert sengetøy, håndklær og utvask.

Vårt resort er innredet av den anerkjente interiørarkitekten Helene Hennie, ment for at du skal kunne nyte vinterferien med dine nærmeste. Vi har tatt høyde for å integrere alle nødvendige fasiliteter som kreves for å kynne nyte vinterferien til det fulle. Du vil ta del i et av de beste fjellhotellene Norge har å by på. Og vi er svært opptatt av å strekke oss litt lenger for de magiske øyeblikkene.

Vinterferie med mye innekos. Vi har bygget ut for 250 millioner kroner og prøv vårt nye familiebad på hele 750 m2 med svømme – aktivitetsbasseng, barnesbasseng, boblebad og prøv fjellets lengste vannsklie fra 4 etasje og inn i bassenget i 1 etasje. Bowlinghall med 8 baner kan familiene kose etter en lang dag på ski. Lekeland med sklier, labyrint, ballbinge mm gjør oppholdet til en glede for de minste.

Når uteaktivitetene er gjennomført venter vår 1000 kvm lekre SPA avdeling på deg. Her er det topp kvalifiserte terapeuter, basseng, steamrom og velutstyrt fitnessavdeling. Inngang boende kr 100 pr person pr dag m/badekåpe. Ikke boende 350 kr

Når vintermørket senker seg etter en dag fylt med aktiviteter, så venter bugnende bord med de lekreste retter, peiskos og hygge i vår lune lounge. Det er hva vi kaller en praktfull vinterferie.

Velkommen i Vinterferien.

Fra kr 995,- per person pr døgn i std. dobbeltrom inkludert frokost og middag.

0-4 år gratis. 5-15 år kr 375 med frokost og middag. Minimum 3 netter.

  • Overnatting i våre Standard dobbeltrom
  • Vestlias frokostbuffé og middag
  • Fri inngang i Vestlia Fitness
  • Fr inngang i vårt nye Eventyrbad
  • Fri parkering
  • Oppgradering Suite kr 500,- per natt eller 1500 kr pr døgn i leilighet