Vinterferie på Geilo

VÆR RASK, OG BOOK VINTERFERIEN 2017 ALLEREDE NÅ!

Vi har dobbeltrom, suiter for 2 til 4 personer, leiligheter for 4 til 6 personer, og de største med plass til opptil 10 personer med ekstrasenger.

Spør om pris på våre store leiligheter med plass til 8 – 10 personer også. 2 familier kan dele en stor leilighet på 120 kvm.

Vestlia Resort har en fantastisk beliggenhet, kun 10 meter fra skibakkene, og har tilknytning til alle heissystemene på Geilo. Er du alpinfrelst, spenn på deg skiene og kast deg ut i bakkene. Er langrenn din sport, starter løypene rett utenfor døren, og sporene tar deg gjennom det vakreste høyfjellslandskap. Vi har alt det en herlig vinterferie skal by på, og kan garantere deg en spennende vinterferie!

Når uteaktivitetene er gjennomført venter vår 1.000 kvm lekre spaavdeling på deg. Her er det topp kvalifiserte terapeuter, basseng, steamrom og velutstyrt fitnessavdeling. Inngang gjester kr 100 per person per dag m/badekåpe. Ikke-gjester kr 350,-.

Når vintermørket senker seg etter en dag fylt med aktiviteter, så venter bugnende bord med de lekreste retter, peiskos og hygge i vår lune lounge. Det er hva vi kaller en praktfull vinterferie.

Velkommen til din beste vinterferie!

Fra kr 1.090,- per person per døgn i std. dobbeltrom inkludert frokost og middag.

0-4 år gratis. 5-15 år kr 475,- med frokost og middag pr døgn. Minimum 3 netter.

   • Overnatting i våre standard dobbeltrom
   • Vestlias frokostbuffet og middag
   • Gratis adgang i Vestlia Fitness
   • Gratis adgang i vårt nye Eventyrbad
   • Gratis parkering