Vinterferie på Geilo

Tusen takk for en herlig vinterferie på Vestlia Resort i uke 8 og 9.

Alle rom var fylt, og stemningen var på topp i uke 8 og 9. Mange tenker allerede på neste vinterferie. VÆR RASK, OG BOOK VINTERFERIEN 2017 ALLEREDE NÅ!

Vi har dobbeltrom, suiter for 2 til 4 personer, leiligheter for 4 til 6 personer, og de største med plass til opptil 10 personer med ekstrasenger.

Spør om pris på våre store leiligheter med plass til 8 – 10 personer også. 2 familier kan dele en stor leilighet på 120 kvm.

Vestlia Resort har en fantastisk beliggenhet, kun 10 meter fra skibakkene, og har tilknytning til alle heissystemene på Geilo. Er du alpinfrelst, spenn på deg skiene og kast deg ut i bakkene. Er langrenn din sport, starter løypene rett utenfor døren, og sporene tar deg gjennom det vakreste høyfjellslandskap. Vi har alt det en herlig vinterferie skal by på, og kan garantere deg en spennende vinterferie!

Vårt resort er innredet av den anerkjente interiørarkitekten Helene Hennie, ment for at du skal kunne nyte vinterferie med dine nærmeste. Vi har tatt høyde for å integrere alle nødvendige fasiliteter som kreves for at dere skal kunne nyte deres vinterferie til det fulle. Du vil ta del i et av de beste fjellhotellene Norge har å by på. Og vi er svært opptatt av å strekke oss litt lenger for de magiske øyeblikkene.

Vinterferie med mye innekos: Vi har bygget ut for 250 millioner kroner i 2014 – prøv vårt nye familiebad på hele 750 m2 med svømme-aktivitetsbasseng, barnebasseng, boblebad – prøv også fjellets lengste vannsklie fra fjerde etasje og inn i bassenget i første etasje. Bowlinghall med 8 baner kan familiene kose seg med etter en lang dag på ski. Lekeland med sklier, labyrint, ballbinge m.m. gjør oppholdet tin glede, også for de minste.

Når uteaktivitetene er gjennomført venter vår 1.000 kvm lekre SPA avdeling på deg. Her er det topp kvalifiserte terapeuter, basseng, steamrom og velutstyrt fitnessavdeling. Inngang gjester kr 100 per person per dag m/badekåpe. Ikke-gjester kr 350,-.l e

Når vintermørket senker seg etter en dag fylt med aktiviteter, så venter bugnende bord med de lekreste retter, peiskos og hygge i vår lune lounge. Det er hva vi kaller en praktfull vinterferie.

Velkommen til din beste vinterferie!

Fra kr 1.090,- per person per døgn i std. dobbeltrom inkludert frokost og middag.

0-4 år gratis. 5-15 år kr 475,- med frokost og middag pr døgn. Minimum 3 netter.

   • Overnatting i våre standard dobbeltrom
   • Vestlias frokostbuffet og middag
   • Gratis adgang i Vestlia Fitness
   • Gratis adgang i vårt nye Eventyrbad
   • Gratis parkering