Resortet

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell på Geilo hvor hele familien vil trives. Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og har en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra enkeltrom til luksusleiligheter i en varm komfortabel lodgestil. Vi har et eksklusivt SPA- og fitness senter – 1000 kvm for kropp og sjel, moderne konferanse senter, hyggelig restaurant, bar og en flott bankettsal som er perfekt for bryllup og andre spesielle anledninger. Barna kan vi glede med et av Norges råeste hotell lekeland…

Vi som jobber på resortet er vel viten om at flott interiør og eksklusive tekstiler på ingen måte skaper de gode opplevelsene alene. De største og beste opplevelsene skapes gjennom service og omtanke fra alle oss som jobber her. Dette håper vi er noe av det du vil huske best etter endt opphold hos oss.

Vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen til et deilig opphold hos oss på Vestlia Resort!

«Tusen takk for en fantastisk helg hos dere. Alt var helt perfekt, og maten på 40 årsdagen til Martin var helt utrolig! Gourmet mat på høyt nivå. Dere lagde en magisk helg for oss og våre 26 venner!»

- Marianne RW Amundsen