Hva skjer på Geilo

Fjellmatfestivalen på Dagalifjellet 16-18 nov.

Torsetlia inviterer til den 8. Fjellmatfestivalen på Dagalifjellet 16. – 18. november. Dette er en årlig mat og opplevelsestradisjon med råvarer fra Hardangervidda samt naturlige produkter som hører til.

IceMusic Festival 16-19 januar 2014

IceMusic Festival vil foregå 16. -19. januar 2014. IceMusic Festival er et enestående, kunstnerisk og musikalsk prosjekt som arrangeres ved første fullmåne hvert nytt år. Festivalen er en hyllest til naturen, og en hyllest til en av verdens viktigste ressurser – vann. I denne sammenheng frossent!

Skarverennet – vinterens vakreste eventyr

26. april 2014 kan tusenvis av skientusiaster nok en gang legge ut på vinterens vakreste eventyr langs foten av Hallingskarvet. Det blir liv og røre, fest og moro både i og utenfor langrennsløypene!

Skarverennet ble første gang arrangert i 1974, er et turlangrenn med start på Finse/Haugastøl og innkomst på Ustaoset. Det går langs Hallingskarvet i en fantasisk natur. Skarverennet ble unnfanget i hotellbaren på Ustaoset hotell etter en påske da alle turistene hadde dratt hjem. Tilbake stod noen av de fremste i reiselivet på Geilo og Ustaoset og lurte på hvordan man kunne få folket tilbake til fjells i det som er den fineste tiden å gå på ski – i slutten av april. Svaret ble Skarverennet, og ideen ble en suksess. 1100 frivillige gjør det mulig å arrangere rennet i en kommune med 4600 innbyggere.

Spark VM 23-26 januar 2014

Spark VM er et tradisjonsrikt og uhøytidelig arrangement som går av stabelen på Geilo hvert år i slutten av januar. 23.- 26. januar 2014 er det duket for nok et vinterkarneval på Geilo!

Øvrige idrettsarrangement 2013.

Geilo Idrettslag er arrangør av mange spennende idrettsarrangements.
For mere informasjon om hva som skjer, klikk her.