Samarbeidspartnere

Vestlia Resort har noen samarbeidspartnere som vi spesielt ønsker å fremheve.

Geilo Idrettslag
Vestlia Resort er en av hovedsponsorene til Geilo Idrettslag. Vi er stolte av å kunne bidra til idrettsglede og utvikling av idrettsutøvere i alle aldre på Geilo og i Hol Kommune.

Kikut Fjellandsby.

Vi har tett samarbeid med Kikut Fjellandsby om aktiviteter, konserter, salg av leiligheter og bruk av deres flotte skianl.

Sandven Bil.

Flott biler som du ofte ser på Kikut med egen stand og prøvekjøring.

Sport1.

Er med på flere arrangement sammen med oss og har en butikk full av topp utstyr og klær.

Sandven Bil i Bergen og Oslo. Flotte biler som ofte er og se på Geilo. Har stands og testkjøring på Kikut i de viktigste vinterperiodene.

Kerstin Florian
Unike og naturlige spa produkter med skandinavisk opprinnelse som tilfredsstiller alle hudtilstander.

Frogner House Apartments
Flott leilighethotell på de beste adressene i Oslo. Frogner House Apartments har plassert seg der det er best å bo for deg – i nærheten av sentrum, men likevel i rolige strøk. På kartet leser du mer om nabolaget ditt, som hvor du kan kjøpe en kopp kaffe eller hvilken park du kan løpe en tur i. Går du inn på de forskjellige adressene våre finner du ut hvor det er mest praktisk for deg å bo – eller enda viktigere; hvilken adresse du helst vil komme hjem til.

Highland Lodge
Vårt flotte og nyoppussede søster hotell som ligger sentralt i hjertet av Geilo, med kort vei til sentrum, togstasjonen og bakkene. Highland Lodge har både dobbeltrom, familierom og suiter til leie, samt stort familiebasseng, lekeland, spa avdeling, treningsstudio, flott restaurant m.m.

Dagaliopplevelser.no
Dagaliopplevelser er et eventsenter på Dagali som ligger ca 15 minutter fra Geilo. De tilbyr våre kunder et meget bredt spekter av aktiviteter som rafting, Go cart, snøscooter safari, Isbane kjøring, rappelering, gravmaskin konkurranse, ATV safari m.m.

Seriousfun.no
Ligger i samme området som Dagaliopplevelser og tilbyr rafting, rappelering, painball, vildmarks camp m.m.

Geilo hestesenter
Ligger kun 500 m fra Vestlia Resort. De tilbyr ridetimer, ridetur på fjellet, kanefart, bryllupsslede, har egen akebakke og lavvo man kan leie.

Geilo Holiday
Vi ligger ski in/out til skisenteret. Om vinteren tilbyr de et mangfold av topp preparerte slalomløyper og en fantastisk vinterpark for ungdommen. En av Norges beste. Da har skiskole og alt mulig av utleie. Om sommeren har de en flott sommerpark med en fantasisk Høyt og lavt terrengpark, flotte downhill løyper med ulike vanskelighetsgrader og en stolheis som går hele sommeren og lørdager om høsten. Du kan også leie kano, sykler og alt av utstyr hos de. Ligger 100 m fra Vestlia Resort.