Spa

Vestlia Resort har et lekkert SPA hvor du kan investere litt tid i deg selv og oppnå et sunnere liv for kropp og sjel. SPA har sin opprinnelse i Romerriket og er en forkortelse for Salus per Aqua – helse gjennom vann. Vår filosofi kan sammenfattes med: helhetstenkning for kropp og sjel, harmoni og balanse, ny energi, inspirasjon og positive opplevelser.

Våre profesjonelle SPA terapeuter kan gi deg alt fra klassisk massasje og hudpleie til nydelige aroma- og leireinnpakninger. Vi finner den behandling som ivaretar dine behov og gir deg de resultatene du ønsker. I våre behandlinger, benytter vi Kerstin Florians SPA produkter, som er en serie med vidunderlige naturprodukter som gir deg riktig pleie til kropp og ansikt. Klimasonen er et sted for total avslapning og nytelse. Her finner du et fantastisk basseng, hvilerom, jacuzzi, kaldkulp og flere typer sauna.
Det er 16 års aldersgrense i SPA avdelingen.

OBS: Våtrom og klimasonen med basseng og kaldkulp i spa avdelingen er stengt fra 4.mai og i ca 3 ukers tid pga av vi pusser opp og bytter ut alle flisene i bassengene våre. Ønsker du og bade er du hjertelig velkommen til og bruke vårt nye og store eventyrbad på hele 750 kvm. Her finner du svømme – og aktivitetsbasseng, boblebad og en vannsklie på 82 meter. Spa avdelingen for behandlinger er åpen.

Spameny i PDF
Spamenu in PDF

Populære spabehandlinger: