SPA for deg som trenger avspenning og avslapning

Vestlia Resort har et lekkert SPA hvor du kan investere litt tid i deg selv og oppnå et sunnere liv for kropp og sjel. SPA har sin opprinnelse i Romerriket og er en forkortelse for Salus per Aqua – helse gjennom vann. Vår filosofi kan sammenfattes slik: Helhetstenkning for kropp og sjel, harmoni og balanse, ny energi, inspirasjon og positive opplevelser.

Våre profesjonelle SPA-terapeuter kan gi deg alt fra klassisk massasje og hudpleie til nydelige aroma- og leireinnpakninger. Vi finner den behandlingen som ivaretar dine behov og gir deg de resultatene du ønsker. I våre behandlinger benytter vi Kerstin Florians SPA-produkter; en serie med vidunderlige naturprodukter som gir deg riktig pleie til kropp og ansikt.

SPA som avslapnings- og avspenningsform har etter hvert fått mange tilhengere, også her til lands. Gjennom veksling mellom kalde og varme soner, massasje og innpakning i ulike former av leire aktiveres kroppens signalsystem – kort sagt er SPA en revitalisering av hele kroppen.

Klimasonen er et sted for total avslapning og nytelse. Her finner du et fantastisk basseng, hvilerom, jacuzzi, kaldkulp og flere typer sauna.
Det er 16-års aldersgrense i SPA-avdelingen.

I våre behandlinger inngår:

Fri inngang til klimasonen, badekåpe/slippers, frukt, nøtter, te og kaffe

Screen Shot 2015-12-01 at 07.59.17