Storstilt utbygging av Vestlia Resort

c9b002fe1bb0320831a8ae78670fdb6f_L

Den 22. april 2013 startet rivningen av familierommene som lå rett ved siden av hotellet opp mot Geilolia skisenter. Her vil det i løpet av året reise seg et spektakulært nytt bygg.

Det er nå selve indrefileten av tomten på Vestlia Resort skal videreutvikles. Nye Vestlia vil blant annet bestå av flere nye hotellrom, leiligheter, resepsjon og et stort, nytt badeanlegg med badesklie, barnebasseng og vannaktiviteter.

Det gamle barnebassenget på Vestlia Resort blir en del av restauranten. Den gamle parkeringsplassen vil bli bilfritt og erstattet med en fantastisk solterrasse hvor skientusiaster kan kose seg og slappe av med noe godt i glasset. Dagens resepsjon og hovedinngang flyttes. Dette området vil i fremtiden utgjøre en del av baren og restauranten.

Vi håper å ønske velkommen til «nye» Vestlia Resort i løpet av høsten 2014.

f710044bf79a4b1f5d8b085e5e5d9711_L
For full artikkel Les mer her
Les mer
HL
  Highland Lodge en kombinasjon av hotell og selveierleiligheter. Her får du høy kvalitet i et luksuriøst miljø, godt kjøkken, rikholdig vinkjeller, hotellets eget baker, spa, nytt treningsrom, komfortable leiligheter og restaurant, egen skistall og bod til hver leilighet.
Les mer
SONY DSC
Kanotur, brevandring, downhillsykling for store og små, stølbesøk, fiske er noe av det du kan gjøre på Geilo i sommer. For mer informasjon se her!
Les mer
Trening
Fitnessen vår er åpent hver dag hele høsten. Se her for mer informasjon om felles treningstimer.
Les mer
sokna-orgenvika21
Endelig er den nye veien mellom Sokna og Ørgenvika åpnet.  Animasjon av den nye veien 
Les mer
hostpafj_p
I år også har vi Happy Summer her på Vesltia. Bo i våre flotte suiter for kr. 5900,- for en uke inkludert frokost for inntil 4 personer.
Les mer
077ab55046ce80eaf9a3ddea999597ca_L
Bilde: Vår nye restaurantsjef Catrin Åberg Vestlia Resort har i flere år vært kjent for god mat og den intime atmosfæren.  Nå styrkes laget med ny kjøkkensjef og restaurantsjef.
Les mer