Vestlia Resort ble kåret til Norges ledende resort av World Travel Award

Vestlia Resort har vunnet World Travel Award som «Norways leading resort»!

Det er en stor glede for oss å kunne meddele at Vestlia Resort ble kåret til «Norways leading resort» av World Travel Award.  Dette er andre året på rad Vestlia Resort stikker av med den gjeve prisen.

Prisutdelingen gikk av stabelen den 31 august i Tyrkia.  Andre nominerte i kategorien var Radisson Blue Resort, Trysil og Quality SPA & Resort Norefjell.

Vi gratulerer også andre vinnere:

  • Norway’s Leading Boutique Hotel – The Thief
  • Norway’s Leading Business Hotel – Grand Hotel, Oslo
  • Norway’s Leading Hotel – Hotel Continental
  • Norway’s Leading Spa Resort – Quality SPA & Resort Holmsbu
Utendørs
Vestlia er de tre siste årene kåret til et av Norges ledende resort. Og nå utvider vi ytterligere. 19. desember står det klart 46 nye dobbeltrom og 42 nye familiesuiter hvor den største er på hele 170 kvadratmeter. Alle disse vil få fra 1 til 4 soverom, noen med ekstra sovesofa, kjøkken, og alle med […]
Les mer
f710044bf79a4b1f5d8b085e5e5d9711_L
For full artikkel Les mer her
Les mer
HL
  Leiligheter fra 1.3 mill til salgs! Highland Lodge en kombinasjon av hotell og selveierleiligheter. Her får du høy kvalitet i et luksuriøst miljø, godt kjøkken, rikholdig vinkjeller, hotellets eget baker, spa, nytt treningsrom, komfortable leiligheter og restaurant, egen skistall og bod til hver leilighet.
Les mer
SONY DSC
Kanotur, brevandring, downhillsykling for store og små, stølbesøk, fiske er noe av det du kan gjøre på Geilo i sommer. For mer informasjon se her!
Les mer
Trening
Fitnessen vår er åpent hver dag hele høsten. Se her for mer informasjon om felles treningstimer.
Les mer
sokna-orgenvika21
Endelig er den nye veien mellom Sokna og Ørgenvika åpnet.  Animasjon av den nye veien 
Les mer
hostpafj_p
I år også har vi Happy Summer her på Vesltia. Bo i våre flotte suiter for kr. 5900,- for en uke inkludert frokost for inntil 4 personer.
Les mer