Gavekort

Hender det at du går tom for idéer til en jubilant – og kanskje spesielt hvis vedkommende er en som «har alt fra før»? Gavekort kan faktisk være en fantastisk bra løsning! Gi en herlig spapakke med overnatting, spa og god mat, eller en gave bestående av luksuriøse spaprodukter, eller kanskje en weekendpakke med frokost.

Mange typer gavekort blir lagt i en skuff – onde tunger vil ha det til at de som leverer generelle gavekort, lever godt på alle gavekort som ikke brukes, men utgår på dato. Slik vet vi ikke skjer med presanger i form av gavekort på overnattinger, SPA-behandlinger m.m. som vi tilbyr på Veslia Resort. Det er det totale tilbudet vårt som gjør gavekortpresangene så attraktive – uansett tid på året kan nemlig mottakeren finne aktiviteter som supplerer selve tilbudet i presangen. Et gavekort på Vestlia Resort er inngangsbilletten til et av Norges beste turterreng, over 500 kilometer velpreparerte skiløyper, 39 alpinheiser, opplevelser helt utenom det vanlige hos flere av våre samarbeidspartnere… Listen over mulige aktiviteter er lang og innholdsrik.

Ønsker du å gi en kombinasjon av flere alternativer, eller ønsker du noe helt spesielt, er det bare å kontakte oss via e-post mail@vestlia.no eller telefon 32 07 82 00, så vil vi skreddersy din spesielle gave. Selvfølgelig kan du også velge et gavekort med en sum. Uansett hvilket alternativ du velger er verdien alltid angitt og gavekortet kan brukes fritt på Vestlia Resort.

Bestill

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Generell informasjon

Betalingsmåter og kostnader

Betaling med kredittkort betaling (VISA, VISA Electron eller Mastercard)

Levering

Du mottar en bekreftelse på mailadressen du oppgir, etter at du har kjøpt ett gavekort. På denne bekreftelsen finner du en link du trykker på og gavekortet printer du ut selv.

Sikkerhet

«The Gift Card» (Gavekortet) er et verdifullt dokument og brukes som betalingsmiddel på besøket hos oss. Mistet gavekort kan dessverre ikke erstattes. Gavekortet kan heller ikke løses inn i kontanter.

Valuta

Alle priser er i norske kroner.

Merverdiavgift

Ved kjøp av gavekort vil det ikke være merverdiavgift. Merverdiavgiften inntrer først ved bruk av gavekortet.

Åpent kjøp

Innen 7 dager etter mottatt gavekort, kan det returneres oss rekommandert. Porto og andre utlegg dekkes av kunden. Gavekortets verdi, med fratrekk av et administrasjonsgebyr på kr 100, refunderes. Vennligst kontakt oss for refusjon.

Gyldighetstid

På gavekortet er det angitt at behandlingen eller gavealternativet er gyldig for det aktuelle året. Om gavekortet tas i bruk etter dette eller til noe annet på Vestlia Resort, gjelder verdien som er angitt, og gavekortet er gyldig i 1 år fra dato for utstedelse.