Samarbeidspartnere

Vestlia Resort har noen samarbeidspartnere som vi spesielt ønsker å fremheve.

Bardøla Høyfjellshotel.
Bardøla har nå samme eier som Vestlia Resort og Highland Lodge og er blitt endel av hotellene vi eier på Geilo. Vi gleder oss til et godt samarbeid med Bardøla.

Norges skiforbund

Vi er veldig stolt av å være samarbeidspartner til Norges skiforbund og deres flotte utøvere. Vi håper de vil trives i våre fasiliteter her på Vestlia Resort, spise god mat, trene og sove godt.

Vestlia Resort ligger flott til for både langrenn, løping, alpin og rulleskiaktiviteter.

Geilo Idrettslag
Vestlia Resort er en av hovedsponsorene til Geilo Idrettslag. Vi er stolte av å kunne bidra til idrettsglede og utvikling av idrettsutøvere i alle aldre på Geilo og i Hol Kommune. Gjennom samarbeidspartnere som dette viser vi at Vestlia Resort forplikter seg overfor lokalsamfunnet.

Kikut Fjellandsby

Vi har tett samarbeid med Kikut Fjellandsby om aktiviteter, konserter, salg av leiligheter og bruk av deres flotte skianlegg.

Sport1

Sport1 er en av våre samarbeidspartnere som er med på flere arrangement sammen med oss og har en butikk full av topp utstyr og klær. Med sine 200 butikker er Sport1 landets nest største kjede av sportsbutikker. Sport 1 satser på fire spesialistfunksjoner – ski, løp, sykkel og friluft.

Kerstin Florian

Unike og naturlige spaprodukter med skandinavisk opprinnelse som tilfredsstiller alle typer hud, både for kropp og ansikt. Produktserien baseres utelukkende på naturlige ingredienser av høyeste kvalitet som spirulina alge, ungarsk leire, urter, aromaterapi og thermalvann.

Frogner House Apartments

Flotte serviced apartments på de beste adressene i Oslo. Frogner House Apartments har plassert seg der det er best å bo for deg – i nærheten av sentrum, men likevel i rolige strøk.

Highland Lodge

Vårt fantastiske søsterhotell er en av våre mest naturlige samarbeidspartnere. Hotellet ligger sentralt i hjertet av Geilo, med kort vei til sentrum, togstasjonen og bakkene. Highland Lodge har både dobbeltrom, familierom og suiter til leie, samt stort familiebasseng, lekeland, spaavdeling, treningsstudio, flott restaurant m.m.

Dagaliopplevelser.no

Dagaliopplevelser er et eventsenter på Dagali som ligger ca 15 minutter fra Geilo. De tilbyr våre gjester et meget bredt spekter av aktiviteter som rafting, go cart, snøscootersafari, isbanekjøring, rappelering, gravemaskin-konkurranse, ATV-safari m.m.

Seriousfun.no

Ligger i samme område som Dagaliopplevelser og tilbyr rafting, rappellering, paintball, villmarks-camp m.m.

Geilo hestesenter

En av våre svært populære samarbeidspartnere, ligger kun 500 m fra Vestlia Resort. De tilbyr ridetimer, ridetur på fjellet, kanefart og bryllupsslede, og har egen akebakke og utleie av lavvo.

Geilo Holiday

Ligger ski in/out til skisenteret. Om vinteren tilbyr de et mangfold av topp preparerte slalomløyper og en fantastisk vinterpark for ungdommen. En av Norges beste. Da har skiskole og alt mulig av utleie. Om sommeren har de en flott sommerpark med en fantastisk «Høyt og lavt» -terrengpark, flotte downhill-løyper med ulike vanskelighetsgrader og en stolheis som går hele sommeren og lørdager om høsten. Du kan også leie kano, sykler og alt av utstyr hos dem. Geilo Holiday ligger 100 meter fra Vestlia Resort.

Som du sikkert har skjønt – vi velger våre samarbeidspartnere med omhu!