Samarbeidspartnere

Vestlia Resort har noen samarbeidspartnere som vi spesielt ønsker å fremheve.

Geilo Idrettslag
Vestlia Resort er en av hovedsponsorene til Geilo Idrettslag. Vi er stolte av å kunne bidra til idrettsglede og utvikling av idrettsutøvere i alle aldre på Geilo og i Hol Kommune. Gjennom samarbeidspartnere som dette viser vi at Vestlia Resort forplikter seg overfor lokalsamfunnet.

Kikut Fjellandsby

Vi har tett samarbeid med Kikut Fjellandsby om aktiviteter, konserter, salg av leiligheter og bruk av deres flotte skianlegg.

Sandven Bil

Sandven Bil i Bergen og Oslo. Flotte biler som ofte er å se på Geilo. Har stands og testkjøring på Kikut i de viktigste vinterperiodene. Leverer både nye og brukte biler. Blant merkene finnes Jaguar, Land Rover, Mercedes Benz, Volkswagen og Subaru.

Sport1

Sport1 er en av våre samarbeidspartnere som er med på flere arrangement sammen med oss og har en butikk full av topp utstyr og klær. Med sine 200 butikker er Sport1 landets nest største kjede av sportsbutikker. Sport 1 satser på fire spesialistfunksjoner – ski, løp, sykkel og friluft.

Kerstin Florian

Unike og naturlige spa produkter med skandinavisk opprinnelse som tilfredsstiller alle typer hud, både for kropp og ansikt. Produktserien baseres utelukkende på naturlige ingredienser av høyeste kvalitet som spirulina alge, ungarsk leire, urter, aromaterapi og thermalvann.

Frogner House Apartments

Flott leilighetshotell på de beste adressene i Oslo. Frogner House Apartments har plassert seg der det er best å bo for deg – i nærheten av sentrum, men likevel i rolige strøk. På kartet leser du mer om nabolaget ditt, som hvor du kan kjøpe en kopp kaffe eller hvilken park du kan løpe en tur i. Går du inn på de forskjellige adressene våre finner du ut hvor det er mest praktisk for deg å bo – eller enda viktigere; hvilken adresse du helst vil komme hjem til.

Highland Lodge

Vårt flotte og nyoppussede søsterhotell er en av våre mest naturlige samarbeidspartnere. Hotellet ligger sentralt i hjertet av Geilo, med kort vei til sentrum, togstasjonen og bakkene. Highland Lodge har både dobbeltrom, familierom og suiter til leie, samt stort familiebasseng, lekeland, spa-avdeling, treningsstudio, flott restaurant m.m.

Dagaliopplevelser.no

Dagaliopplevelser er et eventsenter på Dagali som ligger ca 15 minutter fra Geilo. De tilbyr våre gjester et meget bredt spekter av aktiviteter som rafting, go cart, snøscootersafari, isbanekjøring, rappelering, gravemaskin-konkurranse, ATV-safari m.m.

Seriousfun.no

Ligger i samme område som Dagaliopplevelser og tilbyr rafting, rappelering, paintball, villmarks-camp m.m.

Geilo hestesenter

En av våre svært populære samarbeidspartnere, ligger kun 500 m fra Vestlia Resort. De tilbyr ridetimer, ridetur på fjellet, kanefart, bryllupsslede, har egen akebakke og utleie av lavvo.

Geilo Holiday

De ligger ski in/out til skisenteret. Om vinteren tilbyr de et mangfold av topp preparerte slalomløyper og en fantastisk vinterpark for ungdommen. En av Norges beste. Da har skiskole og alt mulig av utleie. Om sommeren har de en flott sommerpark med en fantastisk Høyt og lavt terrengpark, flotte downhill-løyper med ulike vanskelighetsgrader og en stolheis som går hele sommeren og lørdager om høsten. Du kan også leie kano, sykler og alt av utstyr hos dem. Geilo Holiday ligger 100 meter fra Vestlia Resort.

Som du sikkert har skjønt – vi velger våre samarbeidspartnere med omhu!